صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:

5+1 پیام ملت ایران را درک کرد

کد خبر: ۳۰۵۳۸۰
| |
17916 بازدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مذاکرات 5+1 گفت: اعضای این گروه بالاخره پیام ملت ایران را که مقاومت در مقابل تحریم‌های اقتصادی است، دریافتند و درک کردند.
 
محسن رضایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: پیام ملت ایران به گروه 1+5 این بود که ملت ایران در مقابل تحریم‌های اقتصادی می‌تواند بایستند و این تحریم‌ها را به راحتی خنثی کند و این گروه این پیام را از ملت همیشه بیدار ما گرفته‌اند.

وی در مورد پیش‌بینی مذاکرات امروز گفت: در این مذاکرات رفتن یک گام به جلوتر اتفاق خواهد افتاد.

رضایی دلیل این پیش‌بینی را نیز همین استقامت و پایداری ملت ایران در مقابل تحریم‌ها و به خصوص تحریم‌های اقتصادی عنوان کرد.

مذاکرات ایران و گروه 1+5 از دقایقی پیش در هتل ریکسوس آلماتی آغاز شده که سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی به عنوان مقام ارشد ایران در این مذاکرات حضور دارد.

9 ماه پیش جمهوری اسلامی ایران در نشست مسکو پیشنهادی 5 ماده‌ای به گروه 5+1 مطرح کرد که با گذشت این مدت پاسخی به آن داده نشده است.

تاکنون سه دور مذاکره بین ایران و گروه 1+5 در ژنو و دو دور در استانبول، یک دور در بغداد و یک دور در مسکو برگزار شده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟