يوسف كرمي: عطسه ميكنم، پايم درد ميگيرد!
يوسف كرمي با وجود آنكه در دومين مرحلهي انتخابي تيم ملي تكواندو حضور مقتدرانهايي داشت اما، از جمله غايبان انتخابي سوم به شمار آمد.
اين مليپوش به ايسنا گفت: حضور در دومين مرحله مسابقات انتخابي باعث تشديد مصدوميتم از ناحيه لگن پاي چپ شد و در حقيقت شرايطي مشابه با مصدوميت بهزاد خداداد پيش از المپيك را پيدا كردم.
دارنده مدال طلاي جهاني تكواندو افزود: امكان شركت در مسابقات را نداشتم و با توجه به مشاوره پزشكي انجام شده با دكتر رازي قرار است تا MRI انجام و جواب نهايي درخصوص ميزان مصدوميتم اعلام شود.
وي با بيان اينكه اين مصدوميت در اردوهاي المپيك به وجود آمده بود، تصريح كرد: در جريان دومين مرحله انتخابي به توصيه مهماندوست سرمربي تيم ملي و اينكه وي تاكيد داشت در انتخابي شركت كنم تا حرف و حديثي پيش نيايد، به مصاف حريفان رفتم. اين مصدوميت در مسابقات انتخابي شديد شد و حتي عطسه ميكنم، پايم درد ميگيرد!! در استارت اجراي تكنيك نيز دچار مشكل شدهام.
كرمي يادآور شد: اگر مشكل حادي داشته باشم، خودم در اردوها حضور نخواهم يافت. تكواندوي ايران سال آينده مسابقات سنگيني را در پيش خواهد داشت و طبيعي است كه لايقترين فرد در هر وزن بايد در اين رقابتها شركت كند.
گفتني است، يوسف كرمي از سوي كادرفني تيم ملي تكواندو به اردوهاي آمادهسازي تيم ملي دعوت شده است.


