صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر قرائتی درباره پیش‌دبستانی و پیش‌دانشگاهی

کد خبر: ۳۰۵۳۷۸
| |
14468 بازدید
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه ما در اسلام چیزی به عنوان پیش‌دبستانی نداریم، گفت: چیزی به اسم پیش‌دانشگاهی هم نداریم و نمی‌دانیم از کجا آمد.
 
به گزارش فارس حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد امور تربیتی که امروز در تالار فرهنگ برگزار شد، اظهار داشت: بهترین راه تربیت این است که همه بسیج شوند تا نماز را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه تربیت با عمل اتفاق می‌افتد، ادامه داد: فتیله نماز را بالا بکشید، فتیله آمار فساد کم می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه در تربیت نباید به کودکان فشار آورد، گفت: ما در اسلام چیزی به عنوان پیش‌دبستانی نداریم؛ در روایات نیز کودک ۷ سال آزاد است؛ ما چیزی به اسم پیش‌دانشگاهی هم نداریم و نمی‌دانیم از کجا آمد.

وی افزود: نوه من به مهد قرآن رفته بود؛ وقتی پرسیدم چه چیزی یاد گرفته است، دیدم یکی از سخت‌ترین آیه‌ها را به کودکان یاد داده بودند؛ در حالی که باید آیه‌های ساده به کودک آموخته شود.

رضا امانی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این مراسم با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و پرورشی برای دانش‌آموزان گفت: بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز تهرانی به اردوهای راهیان نور اعزام شدند.

وی ادامه داد: برنامه‌های متعددی در حوزه قرآن، نماز، عترت و انواع مسابقات فرهنگی و هنری برای دانش‌آموزان برگزار شده و تعداد زیادی از دانش‌آموزان نیز در این مسابقات شرکت کردند.

به گزارش فارس، در این مراسم، از خانواده مربیان پرورشی شهید توسط حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قرائتی تقدیر شد.

مربیان و معاونان پرورشی پیشکسوت شهر تهران نیز امروز توسط معاونان پرورشی اسبق وزیر آموزش و پرورش تجلیل شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟