حمله مجدد بودایی ها به مسلمانان میانمار

کد خبر: ۳۰۵۲۱۰
| |
4888 بازدید
گروهی از بوداییان که تعداد آنها به 300 نفر می رسید به مدرسه ای اسلامی در شهر باجو پایتخت قدیم میانمار حمله کردند و با وجود اینکه پلیس در محل حادثه حضور داشت هیچ اقدامی برای جلوگیری از این تجاوز انجام نداد. 

به گزارش خبرگزاری حوزه، همچنین برخی رسانه ها از اجرای توطئه ای از سوی حکومت در میانمار خبر داده اند که طبق آن قرار است ده ها خانواده بودایی مهاجر از بنگلادش، جایگزین خانواده مسملان در روستاهای میانمار شوند و اراضی و منازل مسلمانان از آنها گرفته شود.

از سوی دیگر فرمانده نیروهای نظامی استان اراکان در نشستی با کاهنان بودایی در روز چهارشنبه برای از بین بردن مسلمانان روهینجا در ظرف یک سال با آنها به توافق رسیده است.

در میانمار اینگونه معروف است که مسلمانان روهینجا با وجود اینکه بیش از پنجاه سال است که در این منطقه سکونت دارند، هنوز از نژادهای رسمی و معتبر میانمار شناخته نمی شوند(!) و مورد کشتار جمعی و نسل کشی واقع می شوند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی