صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اهالی سینما در میدان دشمن بازی نکنند

کد خبر: ۳۰۴۷۸۷
| |
2156 بازدید

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، با بیان اینکه اهالی سینما باید در مقابل هر اقدامی که به معنای پذیرش داوطلبانه اراده نظام سلطه باشد، مقاومت کنند، گفت: هنرمندان باید در شرایط کنونی در اعتراض به دشمنی کشورهای غربی نسبت به ایران همچون ورزشکاران که از حضور در میدانی که حریفشان دشمن میهن اسلامی باشد، انصراف می‌دهندٰٰ با حفظ روحیه ایثار از میادین دشمن خارج شوند.

عبدالوحید فیاضی، در مورد اهدای جایزه خرس نقره‌ای جشنواره برلین سال ۲۰۱۳ به هنرمندان ایرانی، گفت: ما باید در مقابل هر اقدامی که به معنای پذیرش داوطلبانه اراده نظام سلطه در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران باشد، مقاومت کنیم و با وجودی که برنده شدن در این فستیوال‌ها برای هر کشوری مزیت به شمار می‌آید ولی ممکن است که در پشت صحنه این اقدامات اغراضی نهفته باشد.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی درادامه افزود: گاه برخی از این فستیوال‌های خارجی با شعار دفاع از حقوق بشر ولی به منظور تحقق اهداف استکبار غرب وارد صحنه می‌شوند و در واقع قصد یارگیری در کشورهای استقلال یافته از جمله ایران را دارند و در تلاش هستند که بین هنرمندان و سینمای این کشورها شکاف ایجاد کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، تصریح کرد: اهالی سینما باید در شرایط کنونی در اعتراض به دشمنی کشورهای غربی نسبت به ایران همچون ورزشکاران که در مسابقات جهانی از حضور در میدانی که حریفشان دشمن میهن اسلامی باشد، انصراف می‌دهند، با حفظ روحیه ایثار از میدان خارج شوند چراکه این اقدام را هم مردم و هم نظام مقدس جمهوری اسلامی از آن‌ها انتظار دارند./

"خرس نقره‌ای جشنواره برلین سال ۲۰۱۳برای بهترین فیلم‌نامه به فیلم پرده از ایران اعطا شد. فیلم‌نامه‌ فیلم پرده توسط جعفر پناهی و کامبوزیا پرتوی نوشته شده است. این فیلم درباره‌ ترس، امید‌، استیصال و آزادی اندیشه‌ هنرمند است. این جایزه از سوی شیرین نشاط، عضو ایرانی هیئت داوران به کامبوزیا پرتوی اعطا شد."

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟