صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آقاتهرانی: هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم

کد خبر: ۳۰۴۷۱۹
| |
4430 بازدید
دبیرکل جبهه پایداری در پاسخ به سؤالی درباره کاندیداتوری جلیلی، فتاح و لنکرانی برای پایداری گفت که این جبهه نامزد نهایی خود را انتخاب نکرده است.
 
حجت‌الاسلام‌ مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران و دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه هیچ‌کدام از نامزدهای جبهه پایداری قطعی نشده‌اند، گفت: جبهه پایداری تلاش دارد تا با دقت کامل شرایط را رصد و نامزد مدنظر خود را معرفی کند.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم زودتر از موعد مقرر  و بدون حساب و کتاب نامزد خود را معرفی کنیم تا خدای‌ناکرده دچار اشتباه شویم؛ می‌خواهیم مطمئن شویم و سپس نامزد مدنظر خود را به مردم معرفی کنیم.

آقاتهرانی در پاسخ به این سؤال که آیا جلیلی، لنکرانی و فتاح کاندیداتوری را پذیرفته‌اند، تصریح کرد: فعلا جبهه پایداری هیچ نامزدی را به طور قطعی برای کاندیداتوری انتخابات نکرده است؛ در حال بررسی شرایط هستیم و انشاالله در موعد مقرر نظر خود را اعلام خواهیم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟