صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فلسطینی‌ها بازی مقابل بارسلونا را نپذیرفتند!

کد خبر: ۳۰۴۷۰۲
| |
2684 بازدید

رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین روز گذشته با رئیس باشگاه بارسلونا دیدار کرد و موانع زیادی را بر سر برگزاری دیدار صلح و دوستی میان تیم مشترک فلسطین و اسرائیل مقابل آبی‌اناری‌ها مطرح دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس، فلسطینی‌ها تشکیل یک تیم مشترک با اسرائیلی‌ها برای برگزاری دیداری مقابل بارسلونا به منظور ترویج صلح و دوستی را رد کردند.

جبریل راجوب، رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین روز جمعه با ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا ملاقات کرد و اظهار داشت: موانع فراوانی بر سر این کار وجود دارد.

راجوب این کار را عقیده‌ای خوب توصیف کرد و افزود: این رویایی است که در صورت پایان یافتن اشغال محقق خواهد شد.

روسل روز پنج‌شنبه در ملاقات با شیمون پرز این پیشنهاد را مطرح کرد. روسل اظهار داشت: هدف بارسلونا تقویت پل‌های صلح و گفت‌و‌گوی بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها است.

راسل علاوه بر این دیدار جداگانه ای هم با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز داشته، اما گویا در این زمینه هم برای انجام این دیدار تشریفاتی برای صلح به جمع بندی واحدی نرسید.

وی خاطر نشان کرد: فوتبال این موانع را برطرف خواهد کرد.

مردم فوتبال دوست غزه در سال 2012 هنگامی که بارسلونا شالیت، سرباز اسرائیلی را برای تماشای دیدار ال‌کلاسیکو دعوت کردند، به شدت از این عمل کاتالان‌ها خشمگین شدند. شالیت به مدت 5 سال در زندان‌های حماس اسیر بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟