صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفتگوی نظامي آمریکا و اسراییل درباره برنامه اتمی ایران

کد خبر: ۳۰۴۰
| |
2578 بازدید

درياسالار مايکل مولن، رييس ستاد مشترک ارتش آمريکا، روز دوشنبه، در اسراييل، با اهود باراک، وزير دفاع اين کشور، در مورد برنامه هسته ای ايران و مسايل امنيتی منطقه، گفت و گو کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، وزير دفاع اسراييل گفت که وی با درياسالار مولن در مورد پروژه دفاع موشکی آمريکا-اسراييل و برخی از مسايل امنيتی منطقه صحبت کرده است.

سخنگوی درياسالار مولن گفته است که يکی از موضوعات مورد گفت و گوی این دو نفر، برنامه هسته ای ايران بوده است.

يکی از مقامات نظامی اسراييلی که نخواست نامش فاش شود، به آسوشيتدپرس گفت که اهود باراک و مايکل مولن در مورد «تهديدها و چالش هايی که اسراييل با آن روبرو است گفت و گو کرده اند.»

در يک دهه گذشته، اين نخستين باری است که رييس ستاد مشترک آمريکا از اسراييل ديدار می کند. سفر يک روزه درياسالار مولن به اسراييل، يک هفته پس از انتشار گزارش سازمان «برآورد اطلاعات ملی» ايالات متحده آمريکا در مورد برنامه هسته ای ايران صورت می گيرد.

در اين گزارش آمده بود که برنامه توسعه سلاح هسته ای ايران را در پاييز سال ۲۰۰۳ متوقف کرده ولی اين کشور به غنی سازی ادامه داده است.

به گفته راديوفردا، گزارش «سازمان برآورد اطلاعات ملی» آمريکا درباره ايران که بر اساس رشته گزارش های ۱۶ سازمان اطلاعاتی آمريکا روز دوشنبه منتشر شد، نشان می دهد که تهران کمتر از گذشته مصمم است بمب اتمی بسازد.

به رغم انتشار اين گزارش، دولت های آمريکا و اسراييل، هچنان ايران را «يک خطر» دانسته و خواستار ادامه فشارهای جامعه جهانی بر جمهوری اسلامی ايران، برای تعليق غنی سازی اورانيوم شده اند.

اهود اولمرت، نخست وزير اسراييل، روز يکشنبه، اعلام کرد که رژيمش با آژانس بين المللی انرژی اتمی همکاری خواهد کرد تا «برنامه مخفی هسته ای» ايران را بر ملا کند! جالب آن كه اسراييل به رغم داشتن بمب اتم هرگز به NPT نپيوسته است.

وی افزود که اسراييل موضع خود را در مورد برنامه هسته ای ايران تغيير نداده است و آن را تهديدی برای اين کشور می داند.اولمرت گفت که ايران به غنی سازی ادامه می دهد و اين کشور می تواند در سال ۲۰۱۰ به بمب اتمی دست يابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟