صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رد فوریت طرح کاهش آلودگی هوا

کد خبر: ۳۰۳۳۱۵
| |
3660 بازدید
نمایندگان مجلس با فوری بررسی شدن طرح کاهش آلودگی هوای کشور مخالفت کردند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه) پارلمان، 2 فوریت طرح کاهش آلودگی هوای کشور را مورد بحث و بررسی قرارداده و با 107 رأی موافق ، 60 رأی مخالف و 25 رأی ممتنع از 217 نماینده حاضر در جلسه، به تصویب نرساندند.

سپس وکلای ملت یک فوریت این طرح را نیز با 106 رأی موافق،30 رأی مخالف و 19رأی ممتنع از 217 نماینده حاضر در جلسه، مصوب نکردند.

بر این اساس طرح مذکور بصورت عادی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد.

این طرح که به امضاء 59 نفر از وکلای ملت رسیده، شامل یک مقدمه توجیهی و شش ماده است که درصورت تصویب نهائی، به منظور دستیابی به حمل و نقل پایدار در کلان شهرها، وزارت کشور با همکاری شهرداری موظف می‌شود ظرف 5 سال صحن حمل و نقل عمومی را در کلان شهرها به 75 درصد افزایش دهند.

در مقدمه‌ توجیهی این طرح آمده است: علیرغم تلاش نهادهای ذیربط در امر کاهش آلودگی هوا متأسفانه شاهدیم که روز به روز آلودگی هوا شدت پیدا کرده و از این راه خسارت‌های جبران ناپذیری به کشور وارد شده و می‌شود، بنابراین برای کاهش این خسارتها، طرح ذیل با قید دو فوریت تقدیم می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟