صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیم ملی راهی اسپانیا شد

در این سفر از بین بازیکنان حاضر در تورنمنت عمان ، احمد جمشیدیان به علت آسیب دیدگی خط خورد و تیم ملی با بیست و دو بازیکن به اسپانیا رفت.
کد خبر: ۳۰۳۱۸
| |
2797 بازدید

تیم ملی فوتبال ایران بامداد امروز به سمت فرانکفورت پرواز کرد تا از آنجا راهی اسپانیا ، محل برپایی اردوی تدارکاتی خود شود.

به گزارش شبکه خبر ، تیم ملی فوتبال کشورمان به منظور برپایی اردوی چهار روزه تدارکاتی در اسپانیا و انجام یک دیدار دوستانه با تیم منتخب گالیسیا بامداد امروز از فرودگاه امام ره راهی فرانکفورت شد و تا ظهر امروز به لاکرونیای اسپانیا محل برپایی اردو خواهد رسید.

در این سفر از بین بازیکنان حاضر در تورنمنت عمان ، احمد جمشیدیان به علت آسیب دیدگی خط خورد و تیم ملی با بیست و دو بازیکن به اسپانیا رفت.

دیدار دوستانه ایران با تیم منتخب ایالت گالیسیا واقع در شمالغربی اسپانیا روز هفت دی برگزار خواهد شد و ملی پوشان کشورمان یک روز بعد از این بازی به کشور باز می گردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟