صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در تعیین کرایه‌ ها توانایی مسافر را در نظر داریم!

کد خبر: ۳۰۲۹۱۴
| |
2032 بازدید
|
۱

رئیس ‌ کمیسیون عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه تعیین نرخ کرایه‌های تاکسی بعد از بررسی لایحه بودجه و از هفته آینده آغاز می‌شود، گفت: در تعیین نرخ کرایه‌ها توانایی مسافران لحاظ می‌شود.

به گزارش تسنیم، حمزه شکیب با بیان اینکه لایحه نرخ کرایه‌ها به دست شورای شهر رسیده اما بررسی آن هنوز آغاز نشده است، اظهار داشت: با توجه به اینکه هنوز در حال بررسی لایحه بودجه سال 92 شهرداری هستیم هنوز نوبت نرخ بررسی کرایه‌ها نرسیده اما فکر می‌کنم در هفته آینده نسبت به تعیین نرخ‌ها اقدام شود.

وی ادامه داد: باید دلایل سازمان تاکسیرانی نسبت به افزایش میزان نرخ کرایه‌ها را بررسی کرد و با در نظر گرفتن همه جوانب نسبت به این موضوع تصمیم‌گیری کرد.

وی به توسعه و  عمران شورای شهر اسلامی تصریح کرد: با در نظر گرفتن میزان افزایش حقوق کارمندان و میزان تورم نرخ را به گونه‌ای افزایش دهیم که شرایط مصرف کننده و سرویس دهنده در نظر گرفته شود. در واقع توانایی بهره‌برداران در تصمیم‌گیری این موضوع حائز اهمیت است و باید دلایل سازمان تاکسیرانی برای پیشنهاد افزایش 50 درصدی را در نظر گرفت و دید دلایلشان منطقی است یا خیر.

وی تاکید کرد: به طور قطع زمینه‌ای را فراهم نمی‌کنیم که به مسافران تاکسی فشار بیاید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۷
توانایی تعمیرات بنزین بیمه وجریمه وتصادف مسافر کش بدبخت را چطور اگر توانایی مسافر صفر بود مسافر کش باید فی سبیل اله مسافرکشی کند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟