دزدهای نقابدار 4.5 كیلو طلا سرقت كردند
سارقان نقابدار كه پس از تخریب بخشی از دیوار یك مغازه طلافروشی در استان كرمان، 5/4 كیلوگرم طلا دزدیده و متواری شده بودند، تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.
به گزارش جامجم، شنبه چهاردهم بهمن امسال مردی با مركز فوریتهای پلیسی 110 استان كرمان تماس گرفت و از سرقت طلاهای مغازه اش خبرداد.
ماموران انتظامی با حضور در محل سرقت، خیابان شریعتی كرمان و تحقیق از صاحب طلافروشی دریافتند طلافروش هنگام ورود به مغازهاش متوجه تخریب بخشی از دیوار مغازه و سرقت 5/4 كیلوگرم طلای موجود در گاوصندوق شده است.
با شروع تحقیقات، ماموران در بازبینی فیلم دوربین مداربسته طلافروشی متوجه شدند سارقان نقابدار ابتدا وارد مغازه مرد همسایه شده و پس از تخریب دیوار مشترك این مغازه، وارد طلافروشی شده و پس از تخریب گاوصندوق، 4.5 كیلوگرم طلا را دزدیده و متواری شدهاند.
یك منبع آگاه در فرماندهی انتظامی كرمان به خبرنگار ما گفت: ماموران با اطلاعات بهدست آمده از مالباخته، تحقیقات گستردهای را برای دستگیری دزدهای نقابدار این طلافروشی آغاز كردند؛ با این حال در بررسی مغازه مرد همسایه معلوم شد دزدها بدون تخریب قفل مغازه، براحتی وارد آنجا شده و سپس به طلافروشی راه یافتهاند.


