صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وضعيت هواي تهران به هشدار رسيد

کد خبر: ۳۰۰۷۹
| |
5227 بازدید

وضعیت هوای شهر تهران در شرایط "هشدار" قرار گرفته و از این رو کودکان، بیماران قلبی و سالمندان باید سعی کنند از رفت و آمدهای غیر ضرور در سطح شهر خودداری کنند.

محمدباقر صدوق مدیرکل محیط زیست تهران با اعلام این مطلب به مهر گفت: تا روز گذشته هوای تهران در شرایط سالم و گاهی پاک قرار داشت اما از امروز در شرایط هشدار قرار گرفته است.

وی با توصیه به شهروندان به ویژه کودکان، بیماران قلبی و سالمندان در ارتباط با پرهیز از رفت و آمدهای غیر ضرور در سطح شهر، افزود: آلودگی هوا بیشتر در مناطق مرکزی شهر تهران محسوس است.

صدوق در ارتباط با امکان تعطیلی مدارس شهر تهران در چنین شرایطی گفت: موضوع تعطیلی مدارس زمانی مطرح می شود که آلودگی هوا به شرایط اضطرار برسد و چنین چیزی فعلا مطرح نیست.

مدیرکل محیط زیست تهران از برگزاری جلسه کمیته نظارت و اجرایی آلودگی هوا به منظور بررسی شرایط آلودگی هوای تهران خبر داد و افزود: سازمان هواشناسی پیش بینی کرده وضعیت ناپایداری هوای تهران در روز سه شنبه باعث خواهد شد که از شرایط هشدار خارج شویم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟