صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف سیتی برابر لیورپول و پیروزی تاتنهام

کد خبر: ۳۰۰۵۱۵
| |
2170 بازدید

تیم فوتبال منچستر سیتی برابر مهمان خود به تساوی دست یافت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، در آخرین شب از هفته بیست و پنجم لیگ برتر انگلیس 2 بازی انجام شد و در مهم‌ترین دیدار لیورپول در ورزشگاه اتحاد میزبان خود منچستر سیتی را متوقف کرد.
 
در این بازی ابتدا ژکو از منچستر سیتی در دقیقه 23 روی پاس میلنر این تیم را یک بر صفر پیش انداخت اما 6 دقیقه بعد استوریج روی پاس جرارد بازی را به تساوی کشاند.
 
در نیمه دوم نیز این استیون جرارد بود که در دقیقه 73 لیورپول را 2 بر یک پیش انداخت اما دقیقه 78 آگوئرو نتیجه را 2 بر 2 کرد تا بازی با همین نتیجه به پایان برسد.
 
سیتی با این تساوی 53 امتیازی شد و فاصله‌اش با یونایتد در صدر جدول به 9 امتیاز رسید تا بیش از پیش از قهرمانی در لیگ برتر دور شود.
 
لیورپول هم با این تساوی با 36 امتیاز هفتم است.
 
در بازی دیگر نیز تاتنهام موفق شد در ورزشگاه خانگی وست‌برومویچ با تک گل گرت بیل در دقیقه 67 این تیم را شکست دهد تا با 45 امتیاز جایگاه خود درمکان چهارم جدول را تثبیت کند. وست‌برومویچ نیز با 34 امتیاز نهم است.
 
همچنین در این دیدار پوپوف بازیکن وست برومویچ در دقیقه 48 با کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟