صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حسيني: رويينگ به مربي خارجي نياز دارد

کد خبر: ۳۰۰۳۳
| |
887 بازدید

عضو تيم ملي رويينگ با اشاره به حضور "کالين بارد" مربي انگليسي در ايران و بازديد از امکانات پايگاه قهرماني رويينگ واقع در انزلي و همزمان با برپايي اردوي تيم ملي بانوان، گفت: سابقه فعاليت رشته رويينگ در ايران چندان زياد نيست لذا براي کسب مدال در رقابتهاي جهاني و آسيايي نيازمند مربي خارجي هستيم.

هما حسيني در گفت‌وگو با ايسنا ، اظهار كرد: شناخت چنداني از "کالين‌بارد" ندارم اما، او به ايران آمده و قصد دارد در صورت توافق قرارداد خود را با تيم ملي منعقد کند و من خود عليرغم وجود مربيان داخلي توانمند در رشته رويينگ، با استخدام مربي خارجي کاملاً موافق هستم.

حسيني به علت عدم حضور خود در اردوي اخير تيم ملي بانوان اشاره کرد و گفت: قايقرانان رشته رويينگ بايد همواره در آمادگي کامل باشند و اين اردو نيز هدفي جز حفظ آمادگي آنان ندارد و به منظور شرکت در مسابقه خاصي نيست که متأسفانه بدليل بيماري تاکنون موفق به حضور در آن نشده‌ام.

وي درمورد علل برگزاري اردو در انزلي اظهار كرد: چون در تهران فاقد محيط تمريني دو هزار متر هستيم تصميم گرفته شد از اين محيط که مساحت بيشتري دارد استفاده شود.

حسيني در پايان به اهميت بازي‌هاي آسيايي 2010 گوانگجو اشاره کرد و گفت: مسابقات گوانگجو براي من اهميت زيادي دارد چرا كه بازي‌هاي آسيايي است که هر چهار سال يک بار برگزار مي شود و اگر بتوانم در اين رقابتها مدال طلا يا نقره کسب کنم اولين دختري در کشور خواهم بود که موفق به کسب اين موفقيت شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟