رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجنگ با ایران ترامپ را در انتخابات زمین‌گیر کرد
6160بازدید
۰

اخراج سومین دانشجوی هتاک دانشگاه تهران

زنجیره برخورد با دانشجویان در دانشگاه تهران ادامه دارد؛ پس از اخراج دو دانشجو، سومین دانشجو نیز به دلیل آنچه هتاکی عنوان شده، با حکم اخراج روبه‌رو شد.

اخراج سومین دانشجوی  هتاک دانشگاه تهران

به گزارش تابناک؛ پرونده‌های انضباطی دانشجویان دراتفاقات اسفند ۱۴۰۴ در دانشگاه در حال بررسی است که تاکنون ۱۴ حکم اخراج از سوی کمیته انضباطی وزارت علوم نهایی و ابلاغ شده است.

در جدیدترین رسیدگی به پرونده‌های انضباطی یکی دیگر از دانشجویان هتاک دانشگاه تهران از سوی کمیته انضباطی این دانشگاه حکم اخراج گرفت.

پارسا قباخلو، دانشجوی ورودی ۱۴۰۴ کارشناسی مهندسی برق را به حکم بدوی «اخراج از دانشگاه با حفظ حق شرکت مجدد در آزمون ورودی» محکوم کرده است.

پیش از او، مهیار افتخاری و امیرمحمد کریمی از دانشگاه اخراج شده بودند و پارسا قباخلو سومین دانشجوی دانشگاه تهران است که به اخراج محکوم شده است.

منبع: فارس

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.