صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حقیقی: شماره یک تیم ملی را می‌خواهم

کد خبر: ۳۰۰۰۳۳
| |
2967 بازدید

دروازه‌بان تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه گفت: با پتانسیل و فرصت‌هایی که پرسپولیس در نیمه دوم داشت می‌توانست در دربی برنده باشد.
 علیرضا حقیقی در گفت‌وگو با فارس در خصوص دربی ۷۶ اظهار داشت: پس از اینکه به ایران آمدم موفق شدم این بازی را از خانه ببینم. فکر کنم با پتانسیل و فرصت‌هایی که پرسپولیس در نیمه دوم داشت می‌توانست در دربی برنده باشد.

وی افزود: دلم برای خانه خودم، پرسپولیس تنگ شده اما چه کار کنم که با روبین کازان قرارداد دارم.

وی در خصوص خداحافظی رحمتی از تیم ملی نیز گفت: این یک تصمیم شخصی است.

دروازه‌بان روبین‌ کازان در مورد دعوت دانیال داوری به تیم ملی نیز خاطرنشان کرد: حتما یک چیزی داشته که به تیم ملی دعوت شده است.

وی افزود: من دنبال شماره یک تیم ملی هستم. استارتش را هم از خیلی وقت پیش زده‌ام و منتظر اعتماد کادر فنی تیم ملی هستم.

حقیقی ادامه داد: می‌دانم که کادر فنی تیم ملی از من شناخت دارند و سعی می‌کنم هرچه سریعتر به شماره یک برسم.

حقیقی در خصوص شرایط خودش نیز گفت: ۲ یا ۳ روز است که ایرانم. اردوی ما در ترکیه تعطیل شد و ۳ روز دیگر به اسپانیا خواهم رفت چون به دلیل سرمای هوا ۲ ماهی لیگ روسیه تعطیل است.

وی افزود: خودم را آماده می‌کنم تا با روبین کازان در یوفاکاپ به دیدار اتلتیکومادرید برویم تا انشاءالله بتوانیم به مرحله بعدی یوفاکاپ صعود کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟