صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهاد آیةالله یزدی برای ائتلاف اصولگرایان

کد خبر: ۲۹۹۹۲۹
| |
4010 بازدید
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه خوب است کسانی که می‌خواهند کاندیدا شوند به ائتلاف سه‌گانه اصولگرایان، اضافه شوند، گفت: بهتر است کسانی که کنار می‌روند همکار یا وزیر شوند.
 
آیت‌الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به سؤالی درباره ائتلاف سه‌گانه اصولگرایان، گفت: باید دید در آینده وضعیت چگونه خواهد بود اما اینکه کسانی که در انتخابات موقعیت خوبی دارند با یکدیگر ائتلاف کنند تا در آینده فردی که شرایط بهتری دارد نامزد شود و باقی به نفع او کنار بروند و با دولت آینده همکاری کنند، کار خوبی است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: نکته اصلی این است که در ائتلاف اصولگرایان، باید محور این باشد، یک نفر که نامزد نهایی می‌شود، بقیه به عنوان وزیر یا همکار در کنار دولت باشند.

وی با بیان اینکه اگر این ائتلاف تا حدودی بیشتر شود، خوب است، تاکید کرد: بنده با یکی، 2 عضو این ائتلاف حضوری صحبت کردم؛ مبنا این است که افرادی که به نفع نامزد نهایی کنار می‌کشند در کابینه رئیس‌جمهور حضور داشته باشند و انشاالله همین کار هم اینطور خواهد شد.

یزدی افزود: خیلی خوب است چند نفر دیگر که می‌خواهند کاندیدا شوند به این ائتلاف اضافه شوند تا در نهایت به نفع نامزدی که شرایط بهتری دارد، کنار بکشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟