وجود ۹هزار زندانی جرایم غیرعمد در زندانها
اسدالله جولایی مدیرعامل ستاد دیه مردمی کشور از وجود بیش از 9هزار زندانی جرایم غیرعمد در زندانهای کشور خبر داد: «از این تعداد دو هزار نفر به دلیل پرداخت نکردن دیه که شامل تصادفات شبه عمد، غیرعمد و خطایی میشود، هزار و 500 نفر به علت ناتوانی در پرداخت مهریه و 500 نفر نفقه و پنجهزار و 500 نفر هم به علت جرایم مالی در زندان هستند.»
به گزارش بهار، به گفته او، میزان مبلغ مورد نیاز برای آزادی این تعداد زندانی به بخشش شاکیان و جذب کمکهای مردمی بستگی دارد اما امسال تسهیلات قرضالحسنه تعیین شده توسط مجلس شورای اسلامی برای این زندانیان 200میلیارد تومان بوده است.
جولایی با اشاره به آزادی هفتهزار زندانی این نوع جرایم از ابتدای امسال ادامه داد: «بدهی این تعداد 700میلیارد تومان بوده است که 350میلیارد تومان توسط شاکیان بخشیده شد و 350میلیارد تومان هم با کمکهای مردمی و منابع قرضالحسنه تامین شدهاست.»
مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت: «با توجه به اجرای قوانین جدید وضع شده در زمینه بیمه شخص ثالث امسال ورودی زندانها 90درصد کاهش یافته است و به عنوان مثال سال قبل روزانه 57 نفر به دلیل جرایم رانندگی در کشور زندانی شدند و حالا این تعداد به دو نفر رسیده است.»


