صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال تعلیق ۱+۵ از سوی ایران وجود دارد

کد خبر: ۲۹۹۰۲۶
| |
4145 بازدید

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر نمایندگان آژانس یا اربابانشان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران بخواهند از این مسئله به عنوان یک حربه استفاده کنند ما هم به این مسئله فکر می‌کنیم که در روند مذاکرات تعلیق دو یا سه ساله‌ای صورت دهیم.

منصورحقیقت‌پوربا اشاره به مذاکرات "ایران و ۱+۵" " به باشگاه خبرنگاران  گفت: اروپا و غرب بهانه‌ای را برای بازی کردن با "جمهوری اسلامی ایران" در خصوص مذاکرات هسته‌ای در دستور کار دارند، تا کنون در مذاکرات اراده‌ای برای توافق در این مسئله از طرف مقابل ندیده‌ایم بلکه با این مسئله به عنوان یک بهانه برخورد می‌کنند.

 وی افزود: دیپلمات‌های غربی صلاحیتی برای اظهار نظر در مورد گرایشات، تمایلات و فعالیت‌های ایران در مورد مسائل هسته‌ای ندارند و ایران فقط در برابر نهادهای بین‌المللی پاسخگوست.

حقیقت‌پور تصریح کرد: احتمال این مسئله که طرف‌های مقابل ایران در مذاکرات هسته‌ای به دنبال طولانی کردن این موضوع بوده و نمی‌خواهند به نتیجه برسند، وجود دارد، همانطور که همیشه عنوان کرده‌ایم ما آماده مذاکره هستیم اما طرف مقابل با این رویکرد نشان می‌دهد که تمایلی به این کار ندارد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با توجه به روند کند مذاکرات "ایران و ۱+۵" احتمال تعلیق مذاکرات از سوی ایران وجود دارد.

وی اظهار داشت: اگر نمایندگان آژانس یا اربابانشان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران بخواهند از این مسئله به عنوان یک حربه استفاده کنند ما هم به این مسئله فکر می‌کنیم که در روند مذاکرات تعلیق دو یا سه ساله‌ای صورت دهیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟