صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخستین شکست بارسلونا رقم خورد

کد خبر: ۲۹۸۶۸۲
| |
6180 بازدید

رقابتهای هفته بیستم لالیگا شنبه شب آغاز شد که در مهمترین دیدار بارسلونا نخستین شکست خود در رقابتهای این فصل را متحمل شد.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار که در حضور بیش از 30 هزار تماشاگر ورزشگاه خانگی رئال سوسیداد برگزار شد تیم میزبان موفق شد با نتیجه 3 بر 2 بارسلونا را شکست دهد.
 
در این دیدار ابتدا "لیونل مسی" در دقیقه 7 و "پدرو" در دقیقه 25 دو گل برای بارسا به ثمر رساندند و آبی و اناری ها را پیش انداختند. اما در دقیقه 41 "گونزالو کاسترو" اختلاف را به حداقل رساند.
 
نیمه نخست با برتری 2 بر یک بارسا به پایان رسید اما در نیمه دوم و در دقیقه 56 بازی " جرارد پیکه" با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد تا بارسا 34 دقیقه باقی مانده را 10 نفره ادامه دهد.
 
در دقیقه 63 بازی ضربه کاسترو زننده گل اول سوسیداد با برخورد به پای "خاویر ماسکرانو" مدافع بارسا وارد دروازه آبی و اناری ها شد تا نتیجه به تساوی کشیده شود.
 
اما این پایان کار نبود و در نخستین دقیقه از زمان های تلف شده بازی "ایمانول آگیرتخه" مهاجم تعویضی سوسیداد گل سوم را وارد دروازه بارسا کرد تا سوسیداد نخستین شکست این فصل بارسلونا را رقم بزند.
 
در دیگر دیدار امشب گرانادا موفق شد با نتیجه دو بر صفر رایووایکانو را از پیش رو بردارد. امشب دو دیدار دیگر از رقابتهای هفته بیستم برگزار خواهد شد که برنامه آن به شرح زیر است:
 
* ختافه – سویا
* مالاگا - سلتاویگو

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟