مهلت فيفا به ایران تا پايان دسامبر
وي افزود: هنوز در اين باره، به جمعبندي نرسيدهايم و احتمال دارد تا پيش از پايان دسامبر به جمعبندي دست پيدا كنيم.
کد خبر: ۲۹۸۵
| | 3001 بازدید
فيفا به صورت كتبي تا 31 دسامبر به كميته انتقالي فدراسيون فوتبال ايران مهلت داد تا به ابهامات آنها پاسخ دهد.
به گزارش فراس، علي رغبتي، عضو كميته انتقالي عنوان كرد: درباره دستور جلسه 15 دسامبر كميته اجرايي فيفا اطلاعي ندارم. نميدانم آنان در جلسات خود در چه موردي بحث خواهند كرد، اما در آخرين جلسهاي كه با نمايندگان فيفا داشتيم، به ما پيشنهاد دادند در صورتي كه احتياج به زمان داريم، ميتوانند تا ژانويه مهلت بدهند.
اين در حالي است كه پيش از اين، از ضربالاجل 48 ساعته فيفا براي فوتبال ايران سخن گفته شده بود.
وي افزود: هنوز در اين باره، به جمعبندي نرسيدهايم و احتمال دارد تا پيش از پايان دسامبر به جمعبندي دست پيدا كنيم.
سايت فيفا اعلام كرد: 15 دسامبر در توكيو ژاپن محل برگزاري جام باشگاههاي جهان، كميته اجرايي جلسه خواهد داشت و درباره مسائل فوتبال كشورها، از جمله ايران بحث و بررسي خواهد شد، اما صفايي فراهاني وجود چنين جلسهاي را تكذيب ميكند و مدعي است كميته اجرايي در خارج از فيفا چنين جلسهاي را برگزار نميكند.
فيفا مخالف نامزدي محمد علي آبادي در انتخابات فدراسيون فوتبال است و مسئولان كميته انتقالي در اين باره، مشغول رايزني هستند تا اين مشكل حل شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


