صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجارت ایران و آمریکا افزایش یافت

کد خبر: ۲۹۷۳۱۵
| |
3383 بازدید

تازه‌ترین گزارش دفتر آمار آمریکا نشان می‌دهد که تجارت ایران و آمریکا در ماه نوامبر با افزایش مواجه بوده است.

به گزارش ایسنا دفتر آمار آمریکا در تازه‌ترین بروز رسانی وب‌سایت خود عنوان کرد که در ماه نوامبر سال 2012 ایران و آمریکا مبادلات تجاری به ارزش 14 میلیون و 800 هزار دلار داشته‌اند که این میزان در ماه پیش از آن برابر با 13 میلیون و 500 هزار دلار بود.

بر این اساس در ماه نوامبر آمریکا 14 میلیون و 600 هزار دلار به ایران صادرات داشته است که در مقایسه با صادرات 12 میلیون و 900 هزار دلاری در ماه اکتبر افزایش یک میلیون و 700 هزار دلاری نشان می‌دهد.

در همین حال صادرات ایران به آمریکا نیز از 600 هزار دلار در ماه اکتبر به 200 هزار دلار در ماه نوامبر کاهش یافته است.

تجارت دو جانبه ایران و آمریکا در ماه نوامبر منجر به ثبت مازاد تجاری 14 میلیون و 400 هزار دلاری برای آمریکا شده است که نسبت به مازاد تجاری 12 میلیون و 200 هزار دلاری ماه اکتبر افزایش نشان می‌دهد.

در همین حال دفتر آمار آمریکا عنوان کرده است که در 11 ماهه سال جاری ارزش تجارت ایران و آمریکا به 241 میلیون و 800 هزار دلار رسیده است. در این مدت صادرات آمریکا 239 میلیون و 800 هزار دلار و صادرات ایران دو میلیون دلار بوده است.

این تجارت 11 ماهه، مازاد تجاری 237 میلیون و 800 هزار دلاری برای آمریکا به همراه داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟