صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جريمه 30 ميليوني تيم فوتبال نساجي

کد خبر: ۲۹۷۲۳۲
| |
2223 بازدید
به علت عدم حضور تيم نساجي مازندران در مقابل ابومسلم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال حکم خود را اعلام کرد و تيم فوتبال نساجي مازندران سه بر صفر با ابومسلم بازنده و 30 ميليون ريال جريمه شد.

به گزارش فارس، تيم نساجي مازندران از سري رقابت‌هاي دور برگشت ليگ دسته يک فوتبال در مشهد بايد ديداري را با تيم ابومسلم اين شهر برگزار مي‌کرد که بنا به دلايلي اين تيم نتوانست به اين شهر سفر کند و در نتيجه به خاطر عدم حضور اين تيم در مشهد مسئولان اجرايي و داور مسابقه گزارشي را به سازمان ليگ و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام کردند که بنا به گزارش ناظر و داور جلسه‌اي بدون حضور مسئولان باشگاه نساجي برگزار شد.

تيم نساجي نتوانست هيچ‌گونه دليل و معاذيري به مسئولان برگزاري مسابقات ارائه کند پس با اين وصف کميته انضباطي به استناد ماده 30 آيين‌نامه با موضوع عدم حضور در مسابقات و اعلام نتيجه سه بر صفر به سود تيم ابومسلم خراسان و تيم نساجي قائمشهر را به استناد بند 3 ماده 2 به پرداخت مبلغ 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرده است.

اين راي بر حسب مقرارت قطعي است.

البته فدراسيون فوتبال بر اساس مقررات بايد دعوت‌نامه‌اي به اين تيم قائمشهري مي‌داد تا اين تيم بتواند با توجه به داشتن مدارک از خود دفاعيه‌اي به فدراسيون فرستاده تا مسئولان کميته انضباطي يک طرفه حکم قطعي اعلام نکنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟