صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کنترل دوپينگ روز به روز آرمسترانگ!

کد خبر: ۲۹۷۱۹
| |
1331 بازدید

لانس آرمسترانگ، دوچرخه سوار آمريکايي و فاتح اسطوره اي هفت دوره رقابتهاي توردوفرانس، اعلام کرد مسئولان بين المللي کنترل دوپينگ تمام مدت مراقب او هستند.

آرمسترانگ مدعي است که در 18 هفته گذشته 11 بار و در چهار روز گذشته دو بار آزمايش دوپينگ داده که آخرين بار اين آزمايش ها در روز پنجشنبه توسط نمايندگان اتحاديه بين المللي دوچرخه سواري (يو.سي.آي)، در محل سکونتش در تگزاس انجام شده است.

وي در وب سايت توييتر نوشت:«نماينده يو.سي.آي از آلمان براي گرفتن آزمايش آمده بود.»
سايت توييتر به کاربران خود اجازه مي دهد پيام هاي کوتاهشان را بنويسند و سپس آن را از طريق تلفن همراه و اينترنت براي مشترکان ارسال مي کند.

آرمسترانگ در ادامه همين مطلب نوشته است که «بعد از چهار ساعت تمرين در حال خريد بودم که شنيدم ماموران کنترل دوپينگ همين الان در خانه ام منتظر هستند.»

وي قصد دارد دوباره به دنياي دوچرخه سواري حرفه اي باز گردد و به همين دليل از ماه اوت تحت نظر آژانس مبارزه با دوپينگ آمريکا قرار گرفته و اين وضعيت يک ماه ديگر ادامه دارد.

"سلطان کوهستان" بارها با اتهام دوپينگ مواجه شده است از جمله روزنامه اکيپ چاپ فرانسه در سال 2005 نوشت شش نمونه از آزمايش اوره او که در سال 1999 گرفته شده، حاوي هورمون EPO است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟