صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجازات‌برای‌استخدام‌کنندگان‌افراد بیش از یک شغل

کد خبر: ۲۹۷۱۴۷
| |
2083 بازدید

نمایندگان مجلس مجازات صادرکنندگان احکام مشمولان ممنوعیت های مقرر در قانون ممنوعیت کارمندان و مدیران دستگاههای اجرائی از عضویت در هیأتهای مدیره و مدیریت عامل را مشخص کردند.

به گزارش خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۴ دی) مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی طرح ممنوعیت کارمندان و مدیران دستگاههای اجرائی از عضویت در هیأتهای مدیره و مدیریت عامل، ماده ۹ آن را با ۱۶۰ رأی موافق، ۱۶ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع به تصویب رساندند.

به موجب این ماده، آمر و صادر کننده احکام استخدام ، انتصاب و عضویت مشمولان ممنوعیت‌های مقرر در این قانون، در صورت علم و اطلاع، به انفصال موقت از شش ماه تا دو سال از خدمات دولتی و جزای نقدی سیصد و شصت میلیون (۳۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا پانصد و پنجاه میلیون (۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در صورت تکرار به انفصال دائم از خدمات دولتی و جزای نقدی از پانصد و پنجاه میلیون (۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یک میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال محکوم می‌گردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟