صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ملی‌پوش ایران دستش را جراحی کرد

کد خبر: ۲۹۶۸۲۹
| |
3587 بازدید
محمد جمشیدی برای بازگشت سریع به میدان دستش را جراحی کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ، محمد جمشیدی که در جریان دیدار برابر شهرداری گرگان و دانشگاه آزاد از ناحیه کف دست چپ دچار شکستگی شد صبح امروز با نظر پزشک معالجش عمل جراحی کوچکی انجام داد.

بازیکن تیم دانشگاه آزاد پییش از عمل جراحی به خبرنگار ایسنا گفت: می‌توانستم دستم را گچ بگیرم اما در آن شرایط مدت زیادی نمی‌توانستم بازی کنم. اما این عمل جراحی جزئی باعث می‌شود پس از سه هفته به اوج آمادگی‌ام برسم.

وی ادامه داد: خوشبختانه مصدومیت در دست چپم است و می‌توانم تمرین‌هایم را ادامه دهم به همین دلیل با تمام توان آماده می‌شوم تا هم در خدمت دانشگاه آزاد باشم و هم به تیم ملی در قهرمان غرب آسیا کمک کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟