صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

الابراهیمی از اسد عذرخواهی کرد

کد خبر: ۲۹۶۷۹۷
| |
12716 بازدید
اخضر الابراهیمی ضمن عذرخواهی به خاطر «طایفه‌گرایانه» خواندن سخنان اخیر بشار اسد، اعلام کرد که بحث‌ و گفت‌وگو برای یافتن راهکار مسالمت‌آمیز و نه نظامی جهت حل و فصل بحران در سوریه امری ضروری است.

به گزارش ایسنا، اخضر الابراهیمی، فرستاده مشترک سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب به سوریه در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز عنوان داشت: بشار اسد، رییس‌جمهوری سوریه نقشی در دولت انتقالی در این کشور نخواهد داشت.

وی در ادامه گفت: قطعا اسد عضو دولت انتقالی نخواهد بود. من امروز (پنجشنبه) برای مشارکت در نشستی با حضور آمریکایی‌ها و روس‌ها به ژنو خواهم رفت.

الابراهیمی همچنین عنوان داشت: بیانیه ژنو راهکار دستیابی به راه‌حلی برای بحران سوریه به شمار می‌آید و ما از راهکار مسالمت‌آمیز و نه نظامی سخن می‌گوییم.

وی در ادامه تصریح کرد: هر چقدر به سمت راهکار مسالمت‌آمیز حرکت کنیم، برای سوریه بهتر است و روند تخریب در این کشور باید به پایان برسد. برای حل و فصل بحران در سوریه نمی‌توان تا سال 2014 منتظر بود بلکه این مسأله باید امسال حل و فصل شود.

الابراهیمی همچنین عنوان داشت: من در گفت‌وگو با رادیو انگلیس، سخنان اخیر اسد را «طایفه‌گرایانه» توصیف کرده بودم اما باید به خاطر این مسأله عذرخواهی کنم و بگویم که اشتباه لفظی بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟