صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طارق الهاشمی: بحران عراق را جهانی می‌کنیم

کد خبر: ۲۹۶۱۳۹
| |
7975 بازدید
معاون سابق رئیس جمهوری عراق بار دیگر برکناری نوری المالکی را کلید حل بحران در کشور دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی النشره، طارق الهاشمی، معاون سابق رئیس جمهوری عراق با اشاره به اوضاع موجود در این کشور و بالا گرفتن اختلافات مسئولان سیاسی با یکدیگر، گفت: تنها راه حل بحران عراق برکناری نوری المالکی، نخست وزیر است.

وی مدعی شد: تظاهرات در چند شهر عراق آغاز بهار واقعی در عراق است و به احتمال زیاد تظاهرات در عراق طی روزها و هفته‌های آتی گسترش و شدت می‌یابد. حماقت‌های المالکی باعث آغاز بهار عراق شده لذا برکناری وی از قدرت آتش بحران کنونی را فرو می‌نشاند. المالکی می‌تواند آتش بحران ملی را با تقدیم استعفایش خاموش کند.

الهاشمی افزود: ما هم‌اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم که اگر به خواسته‌های قانونی مردم عراق پاسخ داده نشود برای جهانی کردن این مساله و انتقال پرونده اختلافات به اتحادیه عرب و سازمان همکاری‌ اسلامی، وارد عمل شویم.

طارق الهاشمی، که در حال حاضر در ترکیه به سر می‌برد به اتهام دست داشتن در عملیات‌های تروریستی عراق، تاکنون پنج بار به طور غیابی به اعدام با چوبه‌دار محکوم شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟