صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ساخت بزرگترین نیروگاه اتمی جهان در چین

کد خبر: ۲۹۶۱۰۰
| |
4844 بازدید
بعد از آنکه فاجعه نیروگاه اتمی فوکوشیما در ژاپن، ساخت نیروگاه اتمی "رونگ‌چنگ" در چین را به تعویق انداخت، احداث این پروژه عظیم دولت چین که به نماد ملی این کشور بدل شده، از سر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی دولتی چین، از حدود یک ماه پیش دولت چین ادامه ساخت نیروگاه اتمی "رونگ‌چنگ"، واقع در استان شرقی شاندونگ، را آغاز کرده است.

پکن با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد، این نیروگاه هسته‌ای که در حاشیه خلیج شیدائو ساخته می‌شود، موفق‌ترین پروژه از این نوع در سطح جهان و مجهز به چهارمین نسل از فن‌آوری اتمی است.

یک سخنگوی نهاد مالی−صنعتی "هواننگ گروپ" که بزرگترین سرمایه‌گذار چین محسوب می‌شود نیز اعلام کرد که این نیروگاه اتمی "مطمئن‌ترین و کم‌هزینه‌ترین نیروگاه در نوع خود" است.

نیروگاه مذکور قرار است از سال ۲۰۱۷ به شبکه برق‌رسانی چین وصل شود و تا آن زمان ظرفیت آن به ۶۶۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

گفته می‌شود که سطح سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ عظیم هسته‌ای هم‌اکنون سه میلیارد یوآن (برابر با ۳۶۸ میلیون یورو) است.

رادیوی دولتی چین نیز اعلام کرد: نیروگاه رونگ‌چنگ فقط با کمک دانشمندان چینی طراحی شده و ساخته می‌شود و احداث آن کاملا با دانش ملی محقق خواهد.

پس از فاجعه هسته‌ای نیروگاه فوکوشیما در ژاپن، ادامه ساخت پروژه اتمی چین متوقف شده بود اما در اکتبر ۲۰۱۲ دولت پکن حکم توقف احداث این نیروگاه را لغو کرد و کار احداث نیروگاه که ساخت آن در سال ۲۰۱۱ آغاز شد، از سر گرفته شد.

به‌دلیل نیاز فزاینده به انرژی در چین، دولت این کشور قصد دارد شبکه نیروگاه‌های اتمی خود را گسترش دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟