صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بار دیگر ابن‌بابویه به نام «تختی» مزین شد

کد خبر: ۲۹۵۹۴۱
| |
3120 بازدید

مراسم چهل و پنجمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی با حضور جمع زیادی از اهالی کشتی و ورزش کشورمان در ابن بابویه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم چهل و پنجمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی در حالی صبح امروز 17 دیماه در ابن بابویه تهران برگزار شد که آرامگاه تختی امسال نیز همچون سال‌های گذشته مملو از دوستداران او و همچنین اهالی ورزش و کشتی بود.

این مراسم با سخنرانی داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون و سخنگوی فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی آغاز و با حضور جمعی از مسئولان، قهرمانان و چهره‌های ورزشی برگزار شد.

بهرام افشارزاده، دبیر کل کمیته ملی المپیک، محسن مهرعلیزاده رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی و رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای، حسن غفوری‌فرد نماینده مجلس، فرماندار شهرستان ری، ساور معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش، محمدرضا طالقانی سرپرست فدراسیون ورزش‌‍های پهلوانی، آقامیر رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران، نژاد فلاح مدیر کل تربیت بدنی استان تهران و همچنین اهالی فدراسیون کشتی از جمله حاضرین در این مراسم بودند.

پنجمین روز از شهریور سال 1309 پسری در محله خانی‌آباد تهران به دنیا آمد که بعدها او را جهان پهلوان خواندند و نامی ماندگار شد، در تاریخ ورزش ایران زمین. مردی از تبار گوش شکسته‌های پایتخت که هم زندگی و هم مرگش با ناگفته‌های فراوانی همراه شد و سرانجام در گوشه‌ای از آرامگاه ابن بابویه به خواب ابدی رفت.

غلامرضا تختی در روز ۱۷ دیماه سال ۱۳۴۶ در یکی از اتاق‌های هتل آتلانتیک تهران درگذشت که البته همچنان دربارهٔ دلایل مرگ او اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟