صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتخابات فدراسیون کشتی بعد از جام جهانی!

کد خبر: ۲۹۵۷۰۰
| |
2026 بازدید

 معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد: انتخابات فدراسیون کشتی بعد از جام جهانی تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، حمید سجادی با اشاره به نشست ویژه اخیر در رابطه با مسایل کشتی در حضور وزیر ورزش و جوانان، اظهار داشت: در این نشست بررسی جامعی از اتفاقات کشتی ایران بعد از المپیک لندن تا امروز صورت گرفت و حاضران در جلسه پیرامون مسایل اتفاق افتاده و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در راه برگزاری جام جهانی تهران گزارش‌های لازم را به لحاظ فنی و تدارکاتی ارایه دادند.

وی با تاکید بر اینکه جملگی باید بکوشیم تا موفقیت‌های سترگ کشتی در المپیک لندن تداوم یابد، بر حفظ آرامش در این رشته تصریح کرد و گفت: بدیهی است در شرایط امروز کشتی بیش از هر چیزی به آرامش نیاز دارد و تمام کسانی که دل در گرو موفقیت‌های این رشته دارند، باید کمک حال آن باشند تا همچنان شاهد موفقیت‌ها و پیروزی‌های کشتی باشیم.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: همدلی در کشتی و ورزش رمز موفقیت و نیل به افتخارات جهانی و بین المللی به حساب می آید و همه وظیفه داریم با حمایت و تقویت ساختار و ارکان کشتی، زمینه‌ای را فراهم آوریم که این رشته همچنان در عرصه رقابت‌های محتلف بدرخشد.

سجادی تصریح نمود: وزارت ورزش و جوانان به هیچ عنوان نمی خواهد اجازه دهد که کشتی ایران آسیب و لطمه‌ای ببیند، برای همین مسایل را بخوبی رصد کرده و با حمایت های مادی و معنوی از کشتی، به دنبال ترسیم دورنمایی روشن از این رشته است.

وی با اشاره به اینکه انتخابات فدراسیون کشتی بعد از رقابت‌های جام جهانی تهران برگزار خواهد شد، گفت: وزارت به دنبال برگزاری انتخاباتی خوب در این رشته است تا با تثبیت مدیریت در فدراسیون، برنامه ریزی لازم برای حضوری قدرتمند در بازی‌های آسیایی اینچوان کره جنوبی و همین‌طور بازی‌های المپیک برزیل مورد توجه قرار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟