صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشکلات ارز دانشجویان را بررسی کردیم

کد خبر: ۲۹۵۶۱۸
| |
1934 بازدید

عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی ارز لازم را برای دانشجویان خارج از کشور اختصاص داده است.

میرهادی قره سید رومیانی عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: اخیرا جلسه‌ای با دعوت آقای ملاباشی معاون وزیر علوم برای بررسی مشکلات ارزی دانشجویان خارج از کشور برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه آقای هروی به نمایندگی از کمیسیون آموزش، آقای نائینی مدیرکل دانشجویان بورس خارج از کشور، آقای فارسی از مرکز تبادل ارزی، آقای قاضی مدیرکل آموزش دانشگاه علوم پزشکی و بنده هم به نمایندگی از فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی حضور داشتیم.

این نماینده مجلس ادامه داد: براساس مباحث مطرح شده در این جلسه بانک مرکزی ارز لازم را برای دانشجویان خارج از کشور اختصاص داده است؛ حدود 20 میلیارد متعلق به دانشجویان خارج و 15 میلیارد متعلق به دانشجویان داخل کشور است که ظاهرا این مبلغ تأمین شده است.

قره‌سید رومیانی گفت: در حال حاضر وزارت علوم بودجه کافی برای دریافت این ارز ندارد و قرار شده تا پیگیری‌های لازم در این رابطه صورت بگیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟