صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسوایی در جامعه پزشکان آلماني

کد خبر: ۲۹۵۵۶۷
| |
21637 بازدید
برخي پزشکان آلماني با دريافت پول از شرکتهاي داروسازي، داروهاي آنها را تجويز مي کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از کانال اول تلویزیون دولتی آلمان، سیاستمداران و صندوقهای بیمه خدمات درمانی در آلمان، مصرانه خواستار مجازات پزشکانی شدند که در برابر دریافت پول از شرکتهای داروسازی، بیشتر، داروهای آنان را برای بیماران تجویز می کردند. 

این اقدام مفسده انگیز شماری از پزشکان، حیثیت و جایگاه حرفه پزشکی را بشدت در خطر قرار داده است. اشپان، یک کارشناس سلامت حزب دموکرات مسیحی در پارلمان فدرال آلمان (بوندس تاگ) برای جلوگیری از ترویج این فساد، تدوین و تصویب مقررات و ضوابط حقوقی کار از جمله محرومیت از حق طبابت، و همچنین اختصاص جرائم نقدی و مجازات حداکثر سه ساله زندان را برای پزشکان متخلف پیشنهاد کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟