صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنکارا با دخالت‌های منطقه‌ای نسخه خود را می‌پیچد

کد خبر: ۲۹۵۵۴۸
| |
2350 بازدید

عضو هیات رئیسه مجلس نهم اظهارات ضد سوری نخست وزیر ترکیه را دخالت در امور داخلی سوریه دانست و گفت: آنکارا با دخالت‌های منطقه‌ای نسخه خود را می پیچد.

حسین سبحانی نیا در گفت‌و گو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری خانه ملت، در خصوص اظهارات ضد سوری نخست وزیرترکیه مبنی بر اینکه سوریه در آستانه یک تولد مقدس است، اظهارداشت: دولت آنکارا به مجری سیاست‌های غرب در قبال تحولات سوریه تبدیل شده است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیاست‌های ضد سوری دولت آنکار دخالت در امور داخلی دمشق است، تصریح کرد: تولد مقدسی که نخست وزیر ترکیه ازآن یاد می‌کند هیچ‌گاه مورد قبول مردم سوریه نخواهد بود زیرا این ملت سوریه نیستند که ضد دولت بشار اسد در حال مبارزه هستند؛ بنابراین این تولد برای ملت سوریه نامشروع خواهد بود.

سخنگوی فراکسیون روحانیون مجلس با تاکید بر اینکه غرب سیاست‌های کلانی را در بحران سوریه طراحی کرده است و دولت آنکارا آن را اجرایی می‌کند، ادامه داد: اعزام تروریست از ۲۹کشور دنیا برای مبارزه با دولت مردمی دمشق خود نمایان‌گر این است که تحولات سوریه خارج از مرزهای این کشور اداره می‌شود.

نائب رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با بیان اینکه اردوغان به دنبال روحیه دادن به تروریست‌های سوریه است، گفت: با شکست‌های پی در پی که معارضین مسلح در برابر ارتش سوریه داشتند این ائتلاف ضد سوری در حال فروپاشی است و از این رو نخست وزیر ترکیه به دنبال روحیه دادن به گروه‌های تروریستی است.

عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به تنش موجود در روابط دمشق-آنکارا خاطرنشان کرد: کشورهای مرتجع عرب منطقه وغرب با شانتاژ دولت آنکارا سعی دارند با ایجاد تنش در روابط سوریه –ترکیه به اهداف خود که ساقط کردن دولت بشار اسد دست یابند.

نخست وزیرترکیه گفته است سوریه برای آن‌چه که وی یک تولد مقدس خواند، آماده می‌شود که حاصل آن، جایگزینی دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه خواهد بود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟