صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بقایی همه سوالات را تکذیب کرد

کد خبر: ۲۹۵۲۵۵
| |
7613 بازدید
معاون اجرایی نهاد ریاست جمهوری در واکنش به شایعه احتمال معرفی شدنش به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، گفت: من اطلاعاتی در مورد این مساله ندارم و صحت ندارد.

به گزارش ایسنا،حمیدبقایی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، در رابطه با شرایط استخدامی نهاد ریاست جمهوری گفت: بنا بر این است از طریق آزمون سراسری برای استخدام‌ها اقدام کنیم و همه افراد واجد شرایط در سراسر کشور می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به این که اسامی پذیرفته شدگان در سایت اعلام خواهد شد، تاکید کرد: هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و بنابر این است که جوانان مستعد و توانمند جذب سیستم شوند.

بقایی همچنین گفت: آزمونی که قبلا گرفته شده است، فعلا منتفی است تا این آزمون نهایی برگزار شود و در این رابطه موضوع نمایندگان مطرح نیست، چون اعتراضات اجتماعی را به وجود می‌آورد.

وی در مورد پذیرش نیروهای آزمایشی نیز اظهارداشت: نیروهای آزمایشی بعد از آزمون پذیرفته می‌شوند و به طور موقت و آزمایشی مشغول به کار می‌شوند، بعد از دو سال رسمی می‌شوند، بدون آزمون امکان ندارد، کسی را جذب کرد.

وی همچنین در جواب سوالی در رابطه با تغییر و تحولات کابینه تصریح کرد: من اطلاعی در این زمینه ندارم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟