صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهميه عمره کاهش نيافته است

کد خبر: ۲۹۵۱۵۰
| |
3688 بازدید
رییس سازمان حج و زیارت خبر کاهش سهمیه عمره را رد کرد و گفت: نه تنها امسال سهمیه عمره کاهش نیافته است بلکه این سهمیه را هدفمند کرده ام تا از حقوق ثبت نام شده‌ها دفاع کنم.
 
به گزارش واحد مركزي خبر حجت‌الاسلام احمد موسوی در حاشیه مراسم قرعه‌کشی عمره دانشجویی با اشاره به سهمیه‌هایی که سال های گذشته به عمره و حج اختصاص داده شده است، گفت: قبلا از سهمیه‌ مردم کم می‌شد و به سازمان‌ها و موسسات تعلق می‌گرفت اما من سهمیه‌ها را هدفمند کرده ام.
 
وی خاطر نشان کرد: با افزایش تعداد کاروان‌ها مشکل ثبت نام متقاضیان اولویت دار عمره برطرف خواهد شد و امیدواریم امسال همه متقاضیان اولویت دار عمره به سرزمین وحی اعزام شوند.
 
رییس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: در حال حاضر کارهای مقدماتی عمره امسال را انجام داده‌ایم و در تلاش هستیم که سهمیه بیشتری از عربستان بگیریم.
 
حجت الاسلام موسوی یادآور شد: در صورت دریافت روادید زائران 26 دی نخستین پرواز به سرزمین وحی صورت خواهد گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟