حاشيههاي ورود پرسپوليس به فرودگاه شيراز
کد خبر: ۲۹۴۴۷۳
| | 5875 بازدید
حدود 200 هوادار شيرازي در حمايت از تيم فوتبال پرسپوليس امروز در فرودگاه شهيد دستغيب شيراز حضور پيدا کردند.
کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل فجر ساعت 16:50 امروز به فرودگاه شهيد دستغيب شيراز رسيد.
حدود 200 هوادار براي استقبال از بازيکنان و کادر فني پرسپوليس به فرودگاه آمده بودند. آنها به نوبت بازيکنان پرسپوليس را مورد تشويق قرار دادند و با شعارهايي از گلمحمدي حمايتهاي خود را نشان دادند. اما حضور علي کريمي و دردسر او براي خروج از فرودگاه نيز در نوع خود جالب بود.
هواداران با ديدن کريمي او را به عنوان بازيکن باغيرت صدا کردند.
* سه کودک نوجوان نيز براي قرمزپوشان دسته گلهاي قرمز رنگ آورده بودند که در نوع خود جالب بود.
* خلبان هواپيمايي ماهان در طول سفر قرمزپوشان به شيراز بارها از پرسپوليسيها بابت تاخير به وجود آمده عذرخواهي کرد.
*هواداران شيرازي پرسپوليس نيز با توجه به استقبالي که از گلمحمدي داشتند وي را براي خروج از فرودگاه دچار مشکلاتي کرده بودند.
* گلمحمدي سرمربي پرسپوليسيها پس از ترک فرودگاه مستقيما راهي کنفرانس مطبوعاتي شد.
* هواي شيراز در حال حاضر 11 درجه بالاي صفر است.
*پرسپوليسيها در طول پرواز يک ساعت و 5 دقيقه در هواپيما بودند و سپس به شيراز رسيدند.
* با توجه به استقبال گرم هواداران پرسپوليس در شيراز، گلمحمدي و بازيکنان اين تيم براي خروج از فرودگاه دچار مشکلاتي شده بودند که بالاخره با تلاش فراوان فرودگاه را ترک کردند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


