صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مبارک و پسرانش ممنوع الخروج شدند

کد خبر: ۲۹۴۴۵۴
| |
3922 بازدید
دادستان کل مصر با صدور حکمی 26 نفر از جمله «حسنی مبارک»، «علاء و جمال» پسران مبارک و 23 نفر دیگر را ممنوع الخروج از کشور اعلام کرد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، در حکم صادره از سوی دادستان کل همچنین «هایدی» و «خدیجه» همسران علاء و جمال و 21 نفر دیگر که نام «احمد نظیف» نخست‌وزیر دوره مبارک و «فتحی سرور» رئیس اسبق مجلس الشعب(پارلمان) نیز در میان آنها دیده می‌شود، ممنوع‌الخروج شده‌اند.

از سوی دیگر «حسن یاسین» سخنگوی رسمی دادستانی کل تاکید کرد که در بیمارستان نظامی المعادی با مبارک همانند یک زندانی برخورد می‌شود.

در همین راستا «محمد عبدالرزاق» عضو هیئت وکلای مدافع مبارک دیروز گفت که موکل وی که به اتهام دست داشتن در کشتار انقلابیون در جریان انقلاب 25 ژانویه به حبس ابد محکوم شده است، به دلیل وخامت حالش به مدت حداقل 2 هفته در این بیمارستان بستری خواهد بود.

حسنی مبارک در پی گزارش کمیته پزشکی که دادستان کل تعیین کرده بود، دو روز پیش با موافقت دادستان به بیمارستان المعادی منتقل شد و به محض انتقال مورد معاینات پزشکی قرار گرفت.

بنابر این گزارش، پس از آنکه مبارک اخیرا در دستشوئی زندان طره زمین خورد مورد معاینه پزشکی قرار گرفت و رادیوگرافی انجام شده از وی نشان می‌دهد 3 قسمت از بدن وی دچار شکستگی شده و علاوه بر آن دچار پوکی استخوان و مشکلات ریوی است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار