پيکان عازم ترکيه شد
تيم فوتبال پيکان قزوين عصر دوشنبه براي برپايي يک اردوي يک هفته اي عازم شهر آنتالياي ترکيه شد.
به گزارش ايرنا، اعضاي تيم 39 نفره فوتبال پيکان راهي شهر آنتاليا شدند تا تمرينات منظمي را در اين شهر برگزار کنند.
تاکنون رايزني هاي مسوولان باشگاه پيکان براي برگزاري دو ديدار دوستانه با تيم هاي ترکيه اي به نتيجه نرسيده است.
اعضاي تيم پيکان قزوين روز دوشنبه هفته آينده به تهران باز خواهند گشت تا تمرينات خود را در ورزشگاه ايران خودرو از سر بگيرند.
باشگاه پيکان هم اکنون مذاکراتي را با دو بازيکن برزيلي و ايراني انجام داده است تا بتواند مشکلات خط هافبک و حمله خود را برطرف کند.
تيم پيکان روز 9 دي ماه امسال در هفته بيستم ليگ برتر باشگاههاي ايران در ورزشگاه شهيد رجايي شهر قزوين به مصاف تيم سايپا کرج مي رود.
در حال حاضر اين تيم با کسب 30 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به تيم صباي قم در مکان چهارم جدول رده بندي قرار دارد


