صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر انرژی ترکیه: تحریم‌ ایران به ضرر ماست

کد خبر: ۲۹۳۲۳۴
| |
4057 بازدید
وزیر انرژی ترکیه تاکید کرد که تحریم‌های تحمیلی علیه ایران به ضرر کشورش تمام می‌شوند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «العهد»، «تانر یلدز» وزیر انرژی ترکیه تاکید کرد که تحریم‌های اقتصادی تحمیلی علیه ایران، به ضرر ترکیه است و آنکارا تنها به اجرای تحریم‌های تحمیلی از سوی شورای امنیت علیه ایران پایبند است.

وی در گفت‌وگو با خبرنگاران به توافقنامه امضا شده میان تهران و آنکارا درباره صدور گاز ایران به ترکیه اشاره کرد و گفت که روابط دوجانبه میان دوکشور در این‌باره حول محور همین توافقنامه می‌چرخد.

یک روزنامه ترکی به نقل از یلدز نوشت: دولت ترکیه به آسایش و راحتی ملت خود می‌اندیشد و به این مسئله اولویت می‌دهد و تامین گاز مورد نیاز ملت خود را بر مسائل دیپلماتیک ترجیح می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟