تبدیل سرمایه های کلان به کوچک به ضرر تولید شد
عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع ومعادن مجلس درباره ادعای دولت مبنی بر رونق تولید بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانهها گفت: واقعیت این است که آن چیزی که در حال حاضر مشاهده می کنیم با آن چیزی که دولت اعلام می کند تفاوت دارد.
الیاس طاهری تصریح کرد: براساس قانون هدفمندی یارانه ها قرا بود ۳۰ درصد از درآمد های حاصل از این قانون به کمک بخش تولید وصنعت بیاید اما این اتفاق رخ نداده است علی رغم اینکه تعطیلی واحدهای تولیدی و همچنین عدم حمایت از تولید نیز کاهش تولید را در پی داشت.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی به تورم اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر اینکه درحال حاضر شاهد تورم هستیم نقدینگی نیزدر کشور افزایش یافت واین نقدینگی باعث شد ارزش پول ملی کشور کاهش یابد، خرد کردن سرمایه های کلان به سرمایه های کوچک نیز مشکلاتی را برای بخش تولید و صنعت به وجود آورد.
وی با اشاره به اینکه به نظر بنده در جهت اجرای هدفمندی یارانه ها گام خوبی برداشته نشد، ادامه داد: اجرای قانون هدفمندی یارانه ها از نظر کاهش مصرف انرژی وسهمیه بندی موفق بود اما در بخش یارانه تولید و همچنین اقتصاد و اشتغال مشکل داریم.
دبیر اول کمیسیون صنایع ومعادن مجلس درباره وضعیت نسبت تولید به خدمات افزود:اینکه تولید از خدمات پیشی گرفته است صحت ندارد.
طاهری تصریح کرد: بیان مطلب به تنهایی نمی تواند قابل قبول باشد چراکه جامعه باید خدماتی که ارائه شده است واز آن صحبت می شود را مشاهده کند و در جامعه مشهود باشد.
نماینده مردم اقلید در مجلس اظهار داشت: به عنوان مثال در بحث اشتغال با تعطیلی برخی کارخانجات شاهد اخراج نیروهای برخی واحدهای تولیدی هستیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع ومعادن مجلس با مقایسه وضعیت تولید بعد از هدفمندی یارانه ها و تولید در زمان قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها با بیان اینکه اگر امروزمان هم مانند دیروز باشد خسران کرده ایم گفت: اینکه بخواهیم تولید را با چهار سال قبل مقایسه کنیم وبگوییم در این زمینه پیشرفت داشته ایم قابل قبول نیست.
دبیر اول کمیسیبون صنایع ومعادن مجلس خاطرنشان کرد: وضعیت تولید در مقایسه با قبل از قانون هدفمندی یارانه ها در حالت رکود قرار دارد.


