مجلس به خلیلیان سه ماه فرصت داد
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره سؤال محمد دهقان از وزیر جهادکشاورزی گفت: یک فرصت ۳ ماهه برای وزارت جهاد کشاورزی در نظر می گیریم تا درباره این سؤال به مجلس گزارش لازم را ارائه دهد.
محمدحسن ابوترابی فرد در نشست علنی امروز (یکشنبه ۳ دی ماه) مجلس شورای اسلامی درباره سؤال محمد دهقان از وزیر جهاد کشاورزی گفت: وزیر طی دستورالعمل مورخ ۲۰ مرداد ۹۱ درباره مقدار مصرف مجاز سموم و کودهای شیمیایی برای تولید محصولات باغی و کشاورزی بررسی های لازم را انجام داد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر این اساس اگر محمد دهقان موافق باشد یک برنامه سه ماهه را پیش بینی می کنیم که وزیر جهاد کشاورزی راهکارهای لازم در این زمینه را مورد بررسی قرار دهد و به همراه وزارت بهداشت و درمان گزارشی را پس از ۳ ماه به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند که امیدواریم در این گزارش نظر دهقان تأمین شود.
وی افزود: همچنین امیدواریم صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی پیگیری موضوع را به طور جدی در دستور کار قرار دهد و همچنین جلسه مشترک با وزیر بهداشت در این زمینه داشته باشد تا گزارش خود را طی ۳ ماه به مجلس ارائه دهد.
محمد دهقان به عنوان سؤال کننده از وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه از پاسخ وزیر قانع نشده ام گفت: اما به احترام ابوترابی فرد این موضوع را فعلاً در صحن علنی مجلس به رأی نمی گذاریم تا پس از این مدت زمانی ۳ ماهه دوباره این موضوع را پیگیری کنیم.


