صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خطر تعلیق از بیخ گوش کشتی گذشت؟!

نامه تازه فدراسیون بین‌المللی کشتی به ایران

روز شنبه (۲۵ آذر)، اولتیماتوم فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) برای اصلاح اساسنامه فدراسیون کشتی ایران به پایان رسید. منابع آگاه مدعی شده‌اند که فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا)، نامه‌ای کوتاه به فدراسیون کشتی ایران نوشته؛ نامه‌ای که در آن هم امید و هم اضطراب دیده می‌شود
کد خبر: ۲۹۲۹۰۴
| |
14571 بازدید
|
۵
روز شنبه (۲۵ آذر)، اولتیماتوم فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) برای اصلاح اساسنامه فدراسیون کشتی ایران به پایان رسید. سرانجام هشدار دلسوزانه رسانه‌ها و کارشناسان کشتی نتیجه داد تا فدراسیون کشتی ایران، اساسنامه اصلاح شده را تهیه کرده و به فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) بفرستد.

به گزارش «تابناک»، بر پایه شنیده‌های یک منبع موثق، فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) سریع در پاسخ کوتاهی به فدراسیون کشتی ایران نوشت: اساسنامه اصلاح شده شما را خواندیم. برگزاری جام‌جهانی کشتی در تهران بی‌مانع است؛ هر چند هنوز دخالت دولت تا اندازه‌ای در این فدراسیون دیده می‌شود، ولی دو هفته پس از ژانویه، پاسخ نهایی را می‌فرستیم».

بنا بر این گزارش، فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) مانند برخی فدراسیون‌های جهانی دیگر و به پیروی از کمیته بین‌المللی المپیک، از فدراسیون کشتی ایران خواسته بود در اسرع وقت، اساسنامه خود را بنا بر منشور المپیک و رعایت استقلال اصلاح کرده و آن را به این فدراسیون بفرستد.

این در حالی بود که تا هفته پایانی اولتیماتوم فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) هیچ فعل و انفعالی در فدراسیون کشتی ایران برای حرکت به سمت تغییرات مدنظر فدراسیون جهانی صورت نگرفته بود.

به هر حال، هم‌اکنون فدراسیون بین‌المللی کشتی (فیلا) با برگزاری جام‌ جهانی کشتی در تهران موافقت کرده است، ولی باید منتظر پاسخ نهایی ماند تا فیلا دو هفته پس از ژانویه، نظر نهایی خود را اعلام کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۵
مهندس ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
بیائید این روابطمون رو با دنیا احیاء کنیم. اینکه بگیم ما حقیم و همه دنیا باطل وبه این دلیله که همه جلوی ما وایستادند که هنری نیست.
هر روز از هر جای جهان اخبار منفی راجع به ایران میشنویم. به خدا این در شأن ایران و ایرانی نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
عکس مربوط به خبر خیلی جالبه ..
دوست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
همه مدیران غیر ورزشی باید بروند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
مدیران میان و میرن تعلیق هم بشیم براشون مهم نیست
دوست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
بالاخره یک خبر غیر تعلیق از ورزش ایران شنیدیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟