صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعویض حسینی و منوچهری با ایمان موسوی

کد خبر: ۲۹۲۰۵۹
| |
5941 بازدید

مدیرعامل باشگاه نفت تهران گفت: پرونده‌ تعویض ایمان موسوی با میثم حسینی و امین منوچهری در حال نهایی شدن است.

منصور قنبرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت باشگاهش در نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر فوتبال، اظهار کرد: نظر ما بر این بود که تغییرات زیادی در تیم نداشته باشیم. آن چه تاکنون قطعی شده اضافه شدن محسن یوسفی به تیم است. در کنار او قصد داریم یک هافبک لیگ برتری هم جذب کنیم. ضمن این که نوروزی هم هست که حالا کم‌کم پا به توپ شده و فکر می‌کنم از هفته‌ سوم یا چهارم لیگ برتر بتواند به میدان برود.

وی ادامه داد: پرونده‌ تعویض ایمان موسوی با میثم حسینی و امین منوچهری از استقلال هنوز 100 درصد نشده اما در شرف نهایی شدن است.

قنبرزاده همچنین گفت: تمرین‌های ما خوشبختانه به خوبی پیش می‌رود و فکر می‌کنم با ترمیمی که در تیم صورت گرفته و بازیکنانی که جذب کردیم نیم فصل دوم را با قدرت بیشتری ظاهر شویم.

مدیرعامل باشگاه نفت تهران در پایان درباره حضور تیمش در جام حذفی هم گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم که حضور قدرتمندی در این جام داشته باشیم، البته برای قهرمانی در جام حذفی هم ناامید نیستم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟