صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشکلی برای دفن اموات تا 10 سال آینده نداریم

کد خبر: ۲۹۱۹۶۷
| |
2173 بازدید
معاون خدمات شهری شهر تهران گفت: با توجه به ظرفیت‌های به وجود آمده تا 10 سال آینده می‌توان یک میلیون متوفی را در بهشت زهرا دفن کنیم و مشکلی در این بخش وجود ندارد.

به گزارش فارس، مجتبی عبدالهی در حاشیه افتتاح رسمی پروژه عروجیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مجتمع قرار بود زودتر افتتاح شود اما به دلایلی تحقق پیدا نکرد.
 
وی تصریح کرد: در خرداد ماه و پس از مراسم سالگرد رحلت حضرت امام این مجتمع به صورت آزمایشی فعالیت خود را آغاز کرد.
 
عبدالهی اضافه کرد: این مجتمع دارای 56 هزار مترمربع مساحت و 10 هزار مترمربع زیربنا و ساختمان است که در ساخت آن دقت شده که معماری اسلامی ایرانی رعایت شود.
 
عبدالهی اضافه کرد: امکانات ویژه‌ای در این مجتمع برای خانواده‌هایی که عزادار و داغدار هستند پیش‌بینی شده است.
 
معاون خدمات شهری شهرداری تهران تصریح  کرد: ظرفیت این مجتمع به گونه‌ای پیش‌بینی شده است که برای یک دوره 30 ساله پاسخگوی مراجعه‌کنندگان در کل کشور باشد.
 
عبدالهی اضافه کرد: در حال حاضر ظرفیت خوبی در بهشت زهرا پیش‌بینی شده است که تا 10 سال آینده مشکلی برای دفن اموات نداریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟