صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشتی فرنگی، اسیر بی‌مهری دولت

کد خبر: ۲۹۱۹۴۶
| |
2847 بازدید
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، با بیان اینکه کشتی، ورزش اساطیری این مرز و بوم به شمار می آید، افزود: کشتی فرنگی اسیر بی‌مهری دولت است.

سید رمضان شجاعی کیاسری در گفت‌وگو با خانه ملت، افزود: جوانان ایرانی  عاشقانه به این ورزش عشق می ورزند، به همین علت سزاوار نیست به دلیل کمبود امکانات در این ورزش از کشورهای صا حب نام  کشتی  جا بمانیم.

نماینده مردم  ساری درمجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ایران در دنیای کشتی و میادین جهانی همیشه نقشی پر رنگ داشته است ، از همین رو حمایت نکردن از تیم‌های کشتی به هیچ وجه توجیه منطقی ندارد.

شجاعی کیاسری افزود: ایران درعرصه کشتی از کشورهای  توسعه یافته جهان معاصر به شمار می آید و تلاش بر این است که از استعدادها و ظرفیت های جوانان و نوجوانان این مرزو بوم در رشته های مختلف ورزشی بیشتر استفاده شود.

 نماینده مردم ساری ادامه داد: مدیریت  ورزشی در سطوح مختلف نیاز به  مربیان داخلی ،  کارشناسان کشتی،  بودجه ریزی،  برنامه سازی جامع و دقیق دارد.

وی تصریح کرد :مدیریت ورزشی در کشتی باید نگاه عملی  داشته باشد. این امربه این معنا است که باید تیم ملی کشتی به ویژه کشتی فرنگی، نه تنها از لحاظ مادی، بلکه ازنظر معنوی نیز حمایت شود.

 نماینده ساری افزود :کارشناسان بر این باورند که مدیریت به عنوان یک موضوع  پژوهشی و تجربی دارای نیازهای  مادی و معنوی است تا در پی آن بتواند با تصمیمات درست و تحولات به موقع از عهده وظایف خود به خوبی برآید و سیستم را کارآمد و یا آن را منزوی و ناکارآمد کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس  با بیان اینکه کشتی، ورزش اساطیری این مرز و بوم به شمار می آید، افزود: کشتی فرنگی اسیر بی‌مهری دولت است./
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟