صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
به دلیل خسارات وارده به کنسولگری هرات

ایران: دولت افغانستان غرامت بدهد

کد خبر: ۲۹۱۹۲۶
| |
8935 بازدید
مقامات سرکنسولگری ایران در هرات با اشاره به خسارت‌های زیادی که به ساختمان سرکنسولگری ایران وارد شده است، اعلام کردند دست‌های بیگانه می‌خواهند روابط مستحکم و دیرینه 2 کشور ایران و افغانستان را تخریب کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسوولان سرکنسولگری ایران در شهر هرات در جریان یک نشست خبری اعلام کردند در جریان حمله اخیر تعدادی از افراد معترض به سرکنسولگری ایران، این نمایندگی دچار خسارت‌های زیادی شده است و دولت افغانستان باید خسارات وارده به سرکنسولگری را بپردازد.

«رحیم محمدی یکتا» سرکنسول ایران گفت: خدمات کنسولی و صدور ویزای این نمایندگی سیاسی به دلیل خسارت‌های وارده ناشی از حمله هفته گذشته موقتا به حالت تعلیق در آمده است.

سرکنسول ایران در هرات از عملکرد نیروهای امنیتی افغان در جهت تامین امنیت کنسولگری جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرد و گفت: برخلاف تمامی معاهدات بین‌المللی در مورد حقوق نمایندگی‌های سیاسی، نیروهای امنیتی ولایت هرات نتوانستند امنیت سرکنسولگری ایران را تامین کنند.

این دیپلمات ایرانی افزود: معترضانی که ادعا دارند مرزبانان ایران 13 تن از شهروندان مناطق مرزی افغانستان را کشته‌اند از 3 ماه پیش تاکنون هیچ‌گونه اسناد و شواهدی در اختیار مسوولان این کنسولگری یا مقامات ایرانی قرار نداده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: کنسولگری ایران در هرات تا زمانی مسدود است که خسارت‌های وارده به ساختمان این کنسولگری توسط دولت افغانستان جبران شود.با همه این اوصاف به افرادی که به صورت فوری نیاز به روادید داشته باشند، ارائه خدمات می‌شود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟