صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت دوبلورهای «حریم سلطان» در ایران

کد خبر: ۲۹۱۸۷۵
| |
81396 بازدید
|
۴
بینندگان سریال تلویزیونی «حریم سلطان» از این پس باید این سریال را با زیرنویس فارسی و یا به زبان اصلی ببینند چون دوبلورهای این سریال که در ایران اقدام به دوبله این سریال می کردند دستگیر و برای انجام مراحل قضایی راهی بازداشتگاه شده اند.

به گزارش خبرنگار سینماپرس، مجموعه «حریم سلطان»، یکی از مجموعه های ماهواره ای است که طی مدت نمایش توانسته مخاطبان بسیاری را در ایران جذب کند. این سریال که با دوبله فارسی در یکی از شبکه های ماهواره ای نمایش داده می شود، داستان حکومت سلطان سلیمان یکی از پادشاهان عثمانی را روایت می کند که درگیر مسائل روزمره کاخ و همسران خود است.

شاید یکی از دلایل جذب مخاطب ایرانی به این مجموعه، دوبله نسبتا مناسب آن در مقایسه با دیگر سریال هایی است که در شبکه های ماهواره ای پخش می شد.

شنیده ها حاکی از آن است، با توجه به اینکه این سریال در ایران دوبله می شود، تعدادی از صداپیشگان مجموعه «حریم سلطان» و به خصوص صداپیشه شخصیت سلطان سلیمان مدتی پیش در ایران دستگیر شده و به زندان منتقل شده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۴۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
يعني بايد بريم ماهواره بخريم؟!
بصیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
(طی مدت نمایش توانسته مخاطبان بسیاری را در ایران جذب کند)!!!
مگه کانال های ایران آنرا نمایش می دهد که اینقدر مخاطب دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
مگر دوبله هم جرم است؟
دوبلر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
چرا ؟ خوب اينم يك شغله ديگه هههههههههه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟