صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرهنگ استعفا در ورزش کشور ما غریب است

کد خبر: ۲۹۱۷۸۹
| |
2057 بازدید

عضوکمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه فرهنگ استعفا در ورزش فوتبال غریبه است، افزود :‌ آقای کفاشیان، با این همه ناکامی، دیگر وقت خداحافظی است.

سید رمضان شجاعی کیاسری، افزود: فدراسیون علی کفاشیان در چند وقت اخیر نتوانسته انتظارات کارشناسان و بسیاری از هواداران  فوتبال را که در سرما و گرما با حضورشان گرمی خاصی به ورزشگاه  می‌دهند برآورده کنند.

نماینده مردم ساری درمجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: زیاده روی  در پرداختن به فوتبال از یک سو و درماندگی فوتبال در میادین مختلف آسیایی از سوی دیگر، طرفداران این ورزش را متعجب کرده است. آیا  ورزشی با این کیفیت ارزش این همه سرمایه گذاری را دارد؟

 وی ادامه داد: نبض توسعه تیم ملی فوتبال، همیشه  منظم نمی‌زند، ازهمین رو نتایج تیم ملی در برخی از مواقع اهالی ورزش را غافلگیرمی‌کند.

شجاعی کیاسری افزود : امروزجامعه ما به ویژه جامعه ورزشی، نیازمند برنامه ریزی، استفاده از نظرات پیشکسوتان و  تعادل دربودجه ریزی است و عدم حمایت ازآنها و حوزه ورزش، خسارت های جبران ناپذیری برای جامعه و ورزش و جوانان در پی خواهد داشت.

نماینده مردم ساری تصریح کرد: ورزش های انفرادی درسالیان اخیر درخشش خیره کننده ای داشته است، ولی متاسفانه با توجه به نبود یک برنامه منسجم و بلند مدت نمی‌توانیم امیدوارباشیم که این روند ادامه داشته باشد.

 عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، یاد آورشد : اما واقعیت این است که بحران  فوتبال متأثر از ویژگی های بسیاراز جمله  رئیس فدراسیون فوتبال است  که امروزه در بسیاری از محافل ورزشی نقادی او بسیار شایع است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار